Min nya blogg..

1

Mitt namn är Marina, bor i norra Storstockholm med man och en tonåring hemma, samt har tre unga vuxna som flyttat hemifrån (för mig barn) Det är hos Familjen jag hämtar energi , att uppleva saker tillsammans och att resa till nya platser. Att vara nära Havet och naturen är ett måste för mig och en stor energikälla, för att få balans i mitt liv. Jag håller på att utbilda mig till Hälsocoach. Jag älskar människor och att få möjligheten att få hjälpa andra är något jag tycker är fantastiskt . Personlig utveckling , träning,kost och med balans i livet. Och att se helheten kropp / själ hos oss människor är viktigt för mig och att förmedla.

Älskar Livet???

Never ever give up!!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anonym den

Lämna en tanke