Leva till 100%

0

Hur gör man det? kan man ens leva till 100% eller är det bara ett tankesätt?

Jag vet inte om jag lever till 100, för jag tänker att om man är helt nöjd?vad finns då kvar? Att upptäcka, att lära! Väldigt svår fråga känner jag, finns det ens några svar! Fast åh andra sidan, kan man leva till 80% tillexempel, var/vad är de andra 20 procenten då? Lever man så lever man väl?

En del människor verkar, ha sluta leva! De berättar om att de inte trivs med sitt liv, utan vill bli, vara något annat. Men håller envist fast vid sin nuvarande situation? Det fina i livet, är att vi visst kan bli något annat eller bli den vi vill vara?oavsett ålder (som många gånger är en ursäkt)

Allt finns inom oss, svaret på vårt livssyfte…?

Nu är det höst i vårat land??och då kommer som jag ser det ? tid för reflektion! Ta en stund att reflektera tillbaka på den tid som varit 2019. Vad har hänt i ditt liv? Är du där du vill? Har du hunnit med det du vill? Vad är du stolt över? Vad gjorde du bra? Sen tar du tag i det nya du och ditt liv? var vill du vara nästa år 2020? Hur vill du vara? Vem vill du vara med? Hur vill du leva ditt liv 2020?

Så kryp upp i soffan, tänd ljus och dröm om hur ditt fortsatta liv ska vara och skapa ett liv i balans?

Varma höstkramar?

Havslilja

Vill du ha mer inspiration? Eller kanske lite hjälp att komma vidare? Jag är certifierade hälsocoach och tar emot mina klienter via Skype el zoom.

Kontakta mig på Mregerkonsult @gmail.com eller Pm.

Marina

Hälsocoach

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke