Kropp och själ..

0

Hej, alla fina❣️

Var ett tag sedan sist, tiden går ofantligt fort och vi med den..jag har haft en vecka nu av “halvtids tystnad”?Bara gjort saker jag vill, tränat, lyssnat på kroppen! Vad vill min kropp äta, vad behöver jag nu! Vatten, frukt, bär, fisk jaha ja! Okej som du vill! För är vi riktigt stilla, släpper alla måste. Gör det vi bara vill! Då kan vi höra de inre viskningen från kroppen och själen❤️Jag har mediterat på morgonen i minst 20 min och tänk ibland vill jag bara stanna kvar där, just i nuet bland insikter som kommer farande?En sån härlig känsla, vill bara ha fler budskap från änglar, guider mm. ?

Kropp och själ ja❣️det är mycket av insikterna /budskapen jag får till mig. Vad jag ska jobba med hos mig själv och hjälpa andra med, är vägen till ett “Liv i Balans”

Jag stöter på så många missförstånd vad gäller yrket Hälsocoach, många förväxlar det med en PT som man träffar på gym?

En Hälsocoach i mina ögon/mitt tänk är mera att ta hand om hela individen dvs. Kropp och själ?

Att få klienten att se helheten i sitt liv, för ofta kanske träningen el kosten funkar, men det är är ändå något som felas i livet.

Min känsla är att hälsa inte bara är kost och motion…hälsa är så mycket mera än så! Att tro att vi blir lyckliga bara “jag ser perfekt ut” stämmer nog bara på bild!

Jag brinner verkligen för att få hela människan i balans! Helt enkelt ett Liv i Balans! Då har vi kommit långt, då blir inte dunsen så hård mot marken när vi faller för något händer oftast i livets berg och dalbanan❣️och att det händer saker i livet är bara bra t.ex Ett misstag vi gör eller fel val, vi lär oss något och växer med det?(nu räknar jag inte in hemska sjukdomar i detta, det är ett annat ämne)

Jag ser på livet som i ett stort hjul med tårtbitar, där det inte bör vara punktering på någon av bitarna. Det blir lite svårt att styra vårt liv då och känna en balans i livet??

Varma hälsningar

Havslilja

Pm:a gärna om du vill ha hjälp att hitta din balans i ditt liv el maila till Mregerkonsult@gmail.com

//Marina certifierad Hälsocoach

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke