När något kom emellan…

2

Länge sedan jag skrev något! Har skrivit för mig själv, har skrivit mycket i många olika block, lite smått förvirrat ?

Och varför kan jag undra och även andra med, kan jag tro.. det blev lite för mycket ett tag. Ni vet heltids jobb, studier, familj. Men nu känner jag när studier är klara, och det lugnat sig på jobbfronten kan Jag göra det jag vill och brinner för! Har väntat och drömt ett halvt liv! På att få göra det Jag vill göra, som stämmer överens med mina värderingar. 

Värderingar! Hm, det är svårt inget man tänker på varje dag, inte ens varje vecka! Vilka är dina värderingar? Lever Du efter dina innersta värderingar? Nu menar jag inte efter de som du har fått inlärt av föräldrar, skola, samhälle. Utan de som är dina, ibland kanske omedvetna värderingar – Dina Sanna värderingar! ? de dolda som blir till Dina drivkrafter?

Ta en liten fundering kring detta med värderingar, lovar att Du kommer tycka att allt känns bättre! När du vet och får en klarhet i vad just Du vill av livet och hur du vill leva Ditt liv?


Många kramar till alla fina ?

Havslilja 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke