Nu är det på riktigt…

0

Höst! Nu är den här, regn, blåst, grått. Tyckte det nyss var sommar, jag hann inte med, det som jag tyckte skulle finnas i min sommar. Sitta ute i en ljummen sommarkväll…vara vid havet, se solen gå ned….gå barfota i gräs känna mig riktigt jordad?

Men nu när hösten är här! Hur blir vi som människor? Hur blir du? Energifylld eller energilös, aktiv eller soffpotatis? Jag vill själv helst bara krypa in och gå i ide! Många människor jag möter uttrycker sig med ord/meningar  som “Härliga höst!”Härligt nu är det vardag på riktigt igen! “Älskar att vi har fyra årstider” Jag har också sagt liknande saker, men kommit fram till att det är bara en ursäkt. Ett slags försvar för mig själv, att nu är det som det är! Gilla läget! Och uppväxt med en familj som säger precis såna saker som -det är så bra med Sverige -vi har fyra årstider! Så det blev också min sanning?

Min Sanning är att jag inte alls gillar fyra årstider, att leva i det. Jag är en barfota människa! Året runt! Då jag får gå omkring i antingen flipp flopp eller att  ha möjligheten att bara vara i min barfota värld, om jag vill?men det är dubbel känsla här -älskar skor! Men känslan att bara kunna sparka av sig skorna oavsett väder?blir till en tydlighet! I vad jag vill ha i mitt liv!

Tänk dig tanken! Om du känner som  jag!! Bo i Sverige men åka iväg till ett varmt land när du vill ha värme. Åk tillbaka och tanka lite höst om du vill?när det är som bäst ! Sol ?klarblå himmel och den omtalade  – krispiga luften! (Hur ofta finns den??) Jag älskar höst!!???eller?  Vilken är din sanning om hösten??

Jag bor just nu i ett land med fyra årstider! Är det här jag vill vara? Eller vad känner du?!och hur kan vi göra för att må bra under perioden höst?  Var ligger din sanning? En fråga är Vad/Var vill jag bo!!?? ☀️eller?☔️Och älskar du våra årstider?! Hur gör du för att bemästra dom?

Vill du vara energifylld eller….Ta reda på din sanning! Vill du ha hjälp? Fråga mig som Hälsocoach via PM el emailto: mregerkonsult@gmail.com

Varma höst kramar ???

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke