Den inre kartan

0

Har varit sjuk en vecka och haft mycket tid till reflektera, något gott med att vara sjuk? Känner att det ibland är svårt att hitta sig själv i denna djungel av, Valmöjligheter! Världen har kommit så mycket närmare, och vi är alltid uppkopplade i mediebruset. Hur hanterar man all information? Vad väljer vi ut i all information, vad är sant och vad är falskt?

Finns så mycket spännande, som iallafall jag inte visste något om…och vad vill jag bli , göra och uppleva..Har blivit ännu svårare att sortera ut?Och kanske känna sig lite vilsen i livet.

Vi lär oss genom hela livet och så måste det vara, för annars går vi omkring som levande döda! Så visst är det spännande med all information och kunskap som finns där ute?men det gäller att sortera bort onödig information! Jag känner iallafall att saker som är negativa, direkt sorteras bort utav mig…räcker till att jag känner till att det finns fruktansvärda saker/händelser i världen och våra hjärnor är hyfsat bra på negativa tankar! Och det krävs många positiva händelser/tankar för att vi ska må bra, för endast en negativ tanke etc.

Vet att jag tjatar om reflektion?men tror det är viktigare än någonsin! Att ta några minuter i veckan att reflektera över våra liv?Och utgå från var jag står just nu! Och utgå därifrån, vart jag vill vara om 1 år, 2 år osv. ? tror vi har en inre karta, som egentligen vi gjort upp tidigare..innan detta liv! Så alla har en livsuppgift, och vi kommer tillslut hitta dit om vi lyssnar på vår inre röst och ställer in vår kompass i rätt riktning??

Så lyssna inåt och sålla bort onödig kunskap?

Verkar det konstigt eller svårt? Vill du ha någon som lyssnar och inspirerar dig? Varmt välkommen att kontakta mig Mreger@gmail.com eller skicka pm?

Varma hösthälsningar?

Havslilja

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke