Höst = Reflektionstid.

0

Känner att allt runt mig har gått in i ett lugnare tempo, iallafall på ytan. Det är mörkt när jag vaknar och blir mörkt tidigt, som det brukar så här års. Folk har börjat dra sig tillbaka inomhus! Ja, vad gör alla började jag fundera på?! Jag möter knappt en människa i området där jag bor…ingen att säga “Hej” till? Har de flyttat? Har det hänt något? Men kom på att många sträcktittar på serier? Jag blir lika förvånad varje höst, när det känns som vi (min familj) är ensamma i hela vårat radhusområde.

När hösten och mörkret kommer gör vi rätt i att krypa inomhus och mysa?Det är en tid för återhämtning, efter alla upplevelser och ibland “måsten” som vi haft på oss under vår/sommar☀️

Men också en tid för reflektion…över livet! Vad har jag gjort hittills under 2018? Var står jag nu? Vad vill jag ska hända under nästa år?

Finns det något jag kan rensa bort? Att följa naturen, gör som träden, släpp löv??Rensa bort allt det du inte vill ha, släpp gamla tankar etc.

Så! Ja det är tillåtet att gå in i ett lugnare tempo?krypa upp i soffan, med tända ljus och kanske en kopp te?Att låta Din Energi gå till rätt ställe, nämligen till Dig själv och samla kraft inför Ditt 2019 ?

Varma kramar ?

Havslilja

Behöver du hjälp att skapa en balans i livet? Som Cert. Hälsocoach, kan jag inspirera och hjälpa dig hitta din inre kraft. Tar emot mina klienter via skype?Email till mregerkonsult@gmail.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke